Vi skræddersyer et tilbud til dig

Som udgangspunkt, kan vi aldrig give en konkret pris på forhånd, når vi ikke kender de specifikke behov.
Prisen opstår som følge af nogle overordnede krav som senere udspecificeres i samarbejde med kunden. Vi lavet nogle vejledende priser, som kan give et bedre indtryk af, hvilket prisniveau du kan forvente. Du har desuden også mulighed for at prøve vores prisberegner længere nede på siden.

Informativ/Portfolio

Simpel webside, der har til formål at udtrykke et budskab/ informationer vedrørende eksempelvis virksomheden, services, historie eller en portfolio.

Cirka pris:

4.999-15.000 DKK

Lille Enterprise

Servicevirksomheder, herunder caféer, restauranter, mindre erhvervsdrivende som tilbyder tjenesteydelser med mulighed for integration af katalog, prislister, nyhedsbrevfunktion osv.

Cirka pris:

7.500-30.000 DKK

Stor Enterprise

Handels/detail virksomheder, som gerne vil starte en webshop med integration af betalingsgateway, monitorering af salgstal og/eller avancerede systemer med specielle funktionaliteter

Cirka pris:

12.000-75.000 DKK

PRØV VORES PRISBEREGNER

Hjemmeside - prisberegner
SIDER
0
 0
50
BUDGET
LILLE
LILLE
STORT
Specielle funktioner

Bemærk! Denne prisberegner er kun vejledende og skal derfor kun ses som en indikation om, hvilket prisleje du kan forvente. Den totale pris er kun for webudviklingen og tager ikke højde for eksempelvis hvilken hostingmodel man ønsker.
Ønsker du at indhente et konkret tilbud, så anbefaler vi at du kontaker os via vores kontaktformular

Total pris

XXXXX DKK

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form