Skræddersyede priser fokuseret om din forretning, dine mål og dit budget

Vi tilbyder komplette og professionelle designløsninger til dig og din virksomhed på baggrund af vores kendskab til grafik og design.
Vi vil sørge for at du kommer frem med dit budskab og hjælpe med at danne din grafiske identitet og samtidig sørge for at du skiller dig ud fra mængden.

Vejledende priser

Tidsestimering af arbejdsopgaver kan være meget svært og dermed temmelig varierende fra kunde til kunde.
De fleste foretrækker nok at kende prisen før de bestiller noget. Derfor er nedenstående kun vejledende priser på de ydelser som vi kan tilbyde. Prisen er sat ud fra et generelt tidsestimat, og kan ændre sig alt afhængig af hvor kompleks produktet skal være, og hvor veldefineret dine krav er.

Logo
500-900,- eksl. moms

Estimeret pris på design af et unikt logo

Banner
450-650,- eksl. moms

Estimeret pris på design af banner

SoMe materiale
250-500,- eksl. moms*

Estimeret pris på design af marketing materiale til sociale medier

*Afhænger meget af antal opslag/materiale
Brochure/Flyer
300-600,- pr. side eksl. moms

Estimeret pris på design af brochure/flyer

Skilte
300-600,- eksl. moms

Estimeret pris på design af skilt

Menukort
300-600 pr. side,- eksl. moms

Estimeret pris på design af menukort

Bemærk, at disse priser omfatter ikke selve trykkeriarbejdet, men dette kan naturligvis tilkøbes hvis kunden ønsker det. Designy benytter TopTryk.dk til tryk af grafisk materiale. Hvad der alt skal indgå i ordren + den samlede pris aftales med kunden.

Hvorfor bruge Designy

De fleste erhvervsdrivende vil som regel altid få brug for grafisk materiale før eller siden. Det kan være alt fra den lokale pizzamand, som skal bruge et menukort til webshop-ejeren der gerne vil promovere sine produkter på Facebook.
En klassisk genganger er iværksætteren, som gerne vil opbygge sit image og reklamere for sit produkt eller sin ydelse.
Som kunde i andre erhverv ved du sikkert, hvor enormt vigtigt det er, at forretningen virker professionel. At forretningen f.eks. har en flot hjemmeside, et pænt logo, nogle flotte reklamer. Hvis ikke det grafiske udtryk er i orden, så kan selv en brilliant forretningsmodel gå i vasken på grund af noget så simpelt som et dårligt førstehåndsindtryk. Hos Designy er målet at levere grafisk materiale i høj kvalitet og samtidig holde priserne på et budgetvenligt niveau.