Hvem er jeg? 

Mit navn er Yasmin og er 27 år gammel, og har en stor passion for at lave grafisk design.
Jeg har været i praktik hos DegnMarketing fra Februar 2019 til August 2020 og efterfølgende arbejdet ved Haderslev Erhvervsråd til Maj 2021.
I denne periode har jeg lært og arbejdet en masse inden for grafisk design og udviklet mine kompetencer indenfor branchen.

Det har været en fantastisk oplevelse at være med til at sætte sit præg på Haderslev by. Jeg håber jeg også kan sætte et præg på din forretning og dit brand.
Nedenfor ser du et uddrag af nogle af de projekter, som jeg har lavet imens jeg sad ved de to virksomheder. Du kan også gå ind på min gamle portfolio, hvor du vil kunne finde værker som ikke er vist her på siden.

Såfremt du beslutter dig for at handle hos Designy.dk, og du bliver glad for slutproduktet, kan dit materiale også vises her på siden, hvis du har lyst.

Haderslev Erhvervsråd

Mit arbejde hos HER har været spændende og lærerigt og har været med til at give mig mere erfaring. Jeg har specielt nydt tiden hos denne virksomhed da mine arbejdsopgaver har varieret og aldrig været ens, det har været med til at jeg fik rigelig med mulighed for at udfolde mig grafisk og lært mere om faget.

Degn Marketing

Min tid hos Degn Marketing har lært mig en masse om det grafiske arbejde men også hvor meget man lærer at værdsætte sit arbejdsmiljø, derudover har jeg lært en masse om grafiske udtryk og om hvordan processen foregår imellem kunde og virksomhed. Hos Degn Marketing har mange af mine opgaver været vidt forskellige og utroligt spændende.